Aamupaino oli 98,3 kg. BMI on siis 28.4, mikä on reilusti ylipainon puolella. 

Olen mitannut jokseenkin säännöllisesti painoani heinäkuusta 2010. Muistiinpanoista voin lukea, että viime vuoden elokuussa painoin 93,8 kg ja kaksi vuotta sitten näihin aikoihin puntari pysähtyi 85,4 kg kohdalle. Tällä kertaa lähden myös tavoittelemaan tuota 85 kiloa, mutta vähän terveellisemmältä pohjalta. 

Nimittäin kaksi vuotta sitten osallistuin FitFarmin Lite -dieettiin, jossa matalahiilarisen ruokavalion päivittäinen energia oli noin 2000 kcal. Paino kyllä tippui, mutta olin myös jatkuvasti todella nälkäinen ja suoraan sanoen vittuuntunut. Se ei ollut esimerkiksi parisuhteelle niinkään hyvä juttu. :)

No, ensimmäiset dieettipäivät ovat aina vähän hakemista ja soveltamista. Fitfarmin ohjelman ruokavalio ei täysin sellaisenaan minulle sovi, esimerkiksi yritän välttää kaikki aspartaamisotkuja. Lisäksi yritän hyödyntää lounaalla työpaikan lounaskorttia ja taiteilla lounassalaattini K-kaupan itsepalvelutiskistä. Lisäksi aion liikkua enemmän kuin ohjelmassa lukee. Näin kesällä menen arkipäivän työmatkat fillarilla (10 km suuntaansa).

Kirjoittelen syömiseni ylös http://kiloklubi.fi -sivustolle ja tämän päivän laskennalliseksi arvoksi saan noin 2460 kcal. Yritän pitää tämän viikon päivittäisen energiansaannin tuossa ~2500 kcal hujakoilla, katsotaan sitten mitä puntari näyttää ensi maanantaina.