Tämähän on mennyt varsin mallikkaasti vielä, nälkä ei ole pääsääntöisesti vaivannut. Keskiviikkona unohdin jopa syödä iltapalan... 

Tosin jos lounaan ja päivällisen väliin jää liikaa tunteja, alkaa maha vähän kurnia. Siihen ei auta edes tämän ohjelman pieni välipäla (protskudrinkki ja 200g hedelmää). Töiden jälkeen piti käydä vielä kaupassa ja kirjastossa, ja ruokailujen väli vähän venähti. Ei ihme, että marketissa olisi tehnyt mieli ostaa vaikka mitä herkkuja. Pidin kuitenkin mielihaluni kurissa ja tyydyin kuitenkin hankkimaan "herkukseni" rasian vadelmia ja puoli kiloa herneitä.

Pidän muutenkin noita FitFarmin ohjeita "sinne päin"-ohjenuorana. Joku on joskus sanonut, että "kukaan ei liho pelkkiä kasviksia syömällä". Siksipä ihmettelenkin ruokavalion kitsasta suhtautumista vihanneksiin. Jos vaikka lounaalle tai päivälliselle on merkitty 200g kasviksia, en kanna huonoa omaatuntoa jos lautasellani onkin 300g tai jopa 400g kurkkua, tomaattia, paprikaa ja porkkanaa. 

Tänään olisi pitänyt käydä juoksemassa, mutta olen nörtännyt koko illan ja nyt on jo yli puolenyön. Koodaaminen on semmoista: joskus kun tulee kipinä niin unohtuu ajankulu. Pitänee käydä aamulla kipaisemassa tuo lenkki, ettei jää kokonaan tekemättä.