Ruokavalion noudattaminen on sujunut melko hyvin, kaikki muu onkin sitten ollut vähän sinnepäin. Puolimaratonin jälkeen flunssan jälkioireet huolehtivat siitä, etten juossut viikkoon. Viime viikonloppuna kävin tekemässä yhden 40 minuuttisen aamuhölköttelyn. Tällä viikolla olenkin kärsinyt aluksi nivusen oireilusta ja nyt pari päivää alaselkä on ollut täysin rikki.

Salille olen onneksi päässyt pari kertaa (vaikka aika rimpuilua sekin on ollut) ja olen aloittanut kerran viikossa käymään taiji-treeneissä. Alaselkä alkoi oireilemaan viime taiji-treenien jälkeen, mutta tuskin se niitä on aiheuttanut, sen verran hidastempoista meininkiä se on.

Painon olen mitannut nyt sekä maanantaisin että perjantaisin. Viikonloppuisin tulee syötyä yleensä vähän huonommin (varsinkin jos ei ole kotosalla), joten on kiva aina saada motivaatiota perjantaiaamuisin kun käy puntarilla. Maanantaisin huono viikonlopun syöminen näkyy, ja paino on yleensä aina vähän isompi kuin edeltävänä perjantaina...

Esimerkkinä parin viikon puntarilukemat:

  • ma 7.9: 96,9 kg
  • pe 11.9: 95,2 kg
  • ma 14.9: 96,6 kg
  • pe 18.9: 95,3 kg

Eli kyllä tämä tästä etenee, vaikka liikunta onkin epäoptimaalista. Seuraavat virstanpylväät saavutetaankin sitten, kun maanantaina paino on 96 kg tai alle ja perjantaina 95 kg tai alle. :)