Maanantaiaamun lukemat: 96,9 kg. Toisaalta vaikka paino lisääntyikin, muut arvot (rasva-%, lihas-% ja sisäelinrasva) olivat huomattavasti paremmat kuin viikko sitten. Eikä tuo 700g lisäys muutenkaan saa suuta mutruun, sillä viimeviikkoinen pudotus oli kuitenkin todella iso. Lisäksi söin tietoisesti vähän enemmän viime viikon loppupuolella: osaksi juoksukisaan valmistautumisen nimissä ja osaksi taistellakseni flunssaa vastaan.

Viime viikonloppuna oli sitten ensimmäinen puolimaraton lähes puoleentoista vuoteen. Osallistuminen sille oli hetken vaakalaudalla, sillä sain ikävän flunssan juuri ennen kisaa. Hotelli ja matkat oli kuitenkin jo maksettu, joten päätin lähteä ainakin haistelemaan juoksutunnelmia. 

Oloni kuitenkin parani lauantaiksi sen verran, että päätin lähteä hölköttelemään puolimaratonin pitkänä harjoituslenkkinä. Pidin yllä normaalia lenkkivauhtiani, eikä juokseminen tuntunut missään vaiheessa huonolta idealta. Todella flunssaisena olisin toki jäänyt vain katselemaan muiden menoa. Tuloksena oli ajallisesti elämäni huonoin virallinen puolimaraton. Muuten sain vahvistuksen sille, että meikäläisen juoksu-ura vielä jatkuu. Nivunen ei pahemmin oireillut ja juokseminen tuntui kaikin puolin kivalta.

Tätä kirjoittaessani flunssa taitaa olla jo selätetty. Tänään oli ensimmäinen päivä, kun en tarvinnut erikseen kurkkupastilleja tai kuumaa juomaa. Ehkä jo viikon loppupuolella uskaltaa liikkuakin vähän.